Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli şi şuşoteli

Deşi campania pentru europarlamentare a început pe 25 aprilie, se pare că cea pentru Primăria Râmnicului „i-a furat startul”, asta deoarece chiar în perioada zilelor Pascale, PDL-istul Rădulescu a declarat că-l dă în judecată pe primarul interimar Gigi Matei, iar în cazul în care va câştiga, daunele le va dona Centrului de Autism Mara! S-o vedem şi p-asta! Oare chiar aşa să fie?!?

……

Le convine unora sau nu, e clar, Vârlan rămâne viceprimar la municipiu… Tot se băteau unii cu pumnii în piept că va fi schimbat, iată că nu e nici pe departe adevărat!

Şi nici alegeri pentru fotoliul de primar nu se vor face prea curând! Că tot a venit vorba de primărie, în procesul pentru achiziţionarea locurilor de joacă desfăşurat pe 25 aprilie a.c., fostul edil, Mircia Gutău, a primit un nou termen pentru rejudecarea cauzei, data de 15 mai 2014. Astfel că a putut să-şi serbeze liniştit aniversarea pe 27 aprilie, însă urmează iar o perioadă de suspans…Vă vom ţine la curent!

…….

Incredibil dar adevărat, cam jumătate dintre cei 10 hakeri vâlceni care au fost arestaţi chiar de Sf. Gheorghe, erau pasionaţi şi de sport, nu numai de fraude informatice! Asta ca să ştiţi, „Macaroană”, „Melcul” şi „Gaşpar” au ieşit o vreme din peisaj! Îngrijorător e faptul că mai sunt şi alţii…tot din zona aceasta!

Unii cârcotaşi spun că şi prin mass-media ar fi ceva! Doamne fereşte să fie de la noi…, ar fi păcat, şi-aşa la ce „etichete” avem, asta ne-ar mai lipsi!

………..

Am aflat de mai demult, dar scriem acum. Se pare că PS Gherasim glumea uneori, în curtea Arhiepiscopiei, afirmând că-l uimeşte ce se întâmplă în presa locală şi că atunci când va trece la cele veşnice, în foarte scurt timp, va lua după el un ziarist, să-i ţină de urât pe lumea cealaltă.

E un subiect delicat, macabru chiar, însă ne linişteşte realitatea că nu suntem niciunul atât de evlavios care să semene cu „Vladică” şi pe care să şi-l dorească ca şi companie, nu credeţi? Plus că acum, dacă chiar o fi posibil, priveşte cu stupoare ce „bătaie” se dă pentru ocuparea funcţiei sale, nu-i mai arde de ziaristi! Să ne ierte Dumnezeu, dacă am scris cu păcat!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.