Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli şi şuşoteli

Anumiţi ziarişti se cred buricul pământului crezând că dau ora exactă în presa locală şi regională, ba chiar naţională! Nici bătrâneţea nu este atuu, nici tinereţea virtute, aşa că nu ar fi corect să lăsăm oamenii abilitaţi să ne aprecieze pe fiecare?

La fel se întâmplă şi cu instituţiile şi societăţile comerciale care nu au nevoie să fie hărţuite pentru publicitate! Cine vrea face, cine nu, nu!!! Când s-a putut, s-a putut, acum e greu pentru toată lumea!

Dacă am putea să digerăm lucrurile astea nu ar mai fi atâtea răutăţi şi am fi şi mult mai liniştiţi, nu credeţi?

…..

Că le convine unora sau nu să accepte, realitatea este că liderul PNL Vâlcea a luat întotdeauna decizii favorabile pentru partidul pe care îl conduce, ba a obţinut victorii chiar şi când nu avea majoritate! Aşa că în 2015 chiar nu are nimeni ce să îi reproşeze lui Buican pe linie politică, restul sunt doar vorbe goale, fără fundament! Chiar şi cei care îl critică recunosc acest aspect, dar cam cu juma’ de gură ce-i drept!

……..

Schimbări la conducerea anumitor instituţii… Unele au fost anunţate prea devreme, dar s-au întâmplat acum, despre altele nici nu s-a pomenit şi urmează să se întâmple în cel mai scurt timp. Veţi vedea despre ce vorbim!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.