Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli şi şuşoteli

  • Că le convine unora sau nu, situaţia de la Consiliul Judeţean nu se schimbă deocamdată, Gheorghe Păsat rămâne vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte. Însă trebuie să precizăm realitatea, prefectul a fost criticat nefondat atunci când a atacat în contencios pentru că iată, a avut dreptate, însă liberalii ar trebui să-i mulţumească pentru că nu a mai continuat… Altfel s-ar fi derulat lucrurile…Unde-i lege nu-i tocmeală şi punct!
  • Moartea omului de afaceri Nicolae Enache a lăsat multă durere în sufletul familiei şi prietenilor acestuia (chiar dacă foarte mulţi au lipsit de la înmormântare pe 19 septembrie a.c.!), dar şi în rândul multor persoane nevoiaşe, cu probleme de sănătate, care au fost ajutate de dumnealui. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească pentru că a fost un OM cu un caracter deosebit. Nici presa locală (cu mici excepţii) nu prea a dat importanţă acestui subiect deşi, alte dăţi îl „bombarda” cu cereri de sponsorizări şi alte favoruri! Şi câte ar mai fi de spus, dar mai bine nu!!! Ceea ce trebuie să conştientizăm în orice clipă este că CINEVA de SUS
    „contabilizează” fiecare activitate a noastră.
  • Câţiva primari sunt tare nehotărâţi, încă nu ştiu, sau nu au fost convinşi, din partea cărui partid să candideze în iunie 2016. Timpul trece repede, promisiuni şi de o parte şi de cealalată sunt făcute şi desfăcute, până la urmă trebuie să facă la un fel! Anunţăm încă de acum: urmează surprize de proporţii!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.