Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli şi şuşoteli

Îl tot atacă unii şi alţii pe liderul liberalilor vâlceni, Cristian Buican, însă conducerea centrală a partidului e foarte mulţumită de rezultatele lui, iar adevărul e că nu a pierdut nicio bătălie politică după decesul şefului PSD, chiar şi atunci când nu a avut majoritate! Aşa că, oricât ar încerca unii, în zadar, şi asta pentru că rezultatele se văd. Nici prin susţinerea lui Gheorghe Păsat la conducerea CJ nu putem spune că a greşit în vreun fel, ba chiar a fost inspirat, dacă ţinem cont de păreri importante din partid şi chiar şi din afară.
….
Bătălie mare pe scena politică vâlceană, cel puţin la nivel declarativ. Ce-i drept, în teren cam puţini, încă nu a început campania electorală oficial. Încă se mai fac şi desfac alianţe între grupuri şi grupuleţe, încă mai există debusolaţi… sau care se lasă greu convinşi că, de ce să nu spunem, până la urmă, nu rămân nici aceştia pe dinafară, tot speră să mai profite de vreo sinecură!
….
Candidatul PSD la Primăria Râmnicului, Romeo Rădulescu, a început să se comporte ca un pesedist get-beget, mai autentic decât Iulian Comănescu şi Ion Cîlea la un loc. Probabil că şi-a repetat atât de des că este pesedist, încât a început şi el să creadă. Ba chiar iubeşte culoarea roşie. Iar dacă el crede, noi de ce să fim atât de răi încât să-i stricăm omului plăcerea? Poate o fi chiar cu noroc!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.