Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli şi şuşoteli

Tot mai cârcotesc unii fel şi fel de ipoteze despre primarul Mircia Gutău, însă realitatea e că la şedinţele Consiliului Local majoritatea punctelor de pe ordinea de zi sunt aprobate în unanimitate chiar şi de adversarii politici! La drept vorbind, chiar se vede că îşi dă toată silinţa şi conduce cu mână de fier şi simţ de răspundere, fiind ajutat şi de viceprimarii Râmnicului, iar asta nu poate decât să ne bucure pentru că şi oraşul nostru vaavea o altă faţă odată cu finalizarea proiectelor pentru care se insistă atât de mult.

……………………..

Am tot scris, şi noi şi alţii, despre tăierile ilegale din pădurile vâlcene. Au curs râuri de cerneală, iar „mafia” nu s-a oprit, ba din contră. „Mai uşor e să amendezi un amărât pe care-l prinzi cu lemne de foc, decât să opreşti maşinile de mare tonaj cu buşteni!”, zicea cineva care, după cum ne-am convins de multe ori, are şi dreptate! Tot mai sperăm ca lucrurile să intre pe făgaşul normal, altfel…

………………………….

Un director de instituţie e foarte stresat în ultima perioadă. Oare se gândeşte că i-a venit vremea să dea socoteală pentru anumite „neclarităţi” din fişa postului? Cert e că anumiţi „prieteni” abia aşteaptă acest moment, spre dezamăgirea dumnealui care e la curent cu totce se întâmplă în jurul său.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.