Meta
Realitatea Vâlceană

Centrul Râmnicului va fi gata de Paşte… Ăla al cailor!

Încă una cu şantierul din centrul Râmnicului şi gata, că şi aşa nu mai crede nimeni că vom avea vreodată acolo altceva decât o groapă imensă. Ne-am obişnuit aşa de mult să nu avem centru încât o să ni se pară straniu să vedem şi altceva decât betoane, macarale şi muncitori mai preocupaţi să se scobească în nas decât să muncească.
Cică lucrările nu vor fi gata nici până la data de 30 iunie, ba chiar ne paşte necazul de a nu ne putea bucura de o zonă centrală civilizată nici la sfârşitul anului.
Ştiţi de ce? Pentru că dacă lucrările nu se finalizează până pe 30 iunie, nu mai contează. Întreaga valoare a investiţiei va fi decontată din bugetul local, ceea ce înseamnă cam 20% din încasările publice. Ori că firma Mitliv va termina lucrările în august 2016 sau în septembrie 2017, nu va mai conta. Răul deja este făcut.
Acesta este şi motivul pentru care constructorul nu se grăbeşte deloc. Om inteligent, patronul firmei craiovene a înţeles că nu va termina treaba până la sfârşitul lunii iunie. Iar Gigi Matei nu mai are stresul candidaturii la primărie, aşa că de ce să se mai agite inutil? Lasă, mai bine să explice PSD şi Romeo Rădulescu în campania electorală de ce arată Râmnicul ca un şantier. Nu ar fi păcat să se laude bretonatul pesedist de modă nouă cu realizările sale? Noi zicem că da.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.