Meta
Realitatea Vâlceană

Cinci milioane lei pentru întreținerea și reparația drumurilor județene. Cele mai importante sectoare de drum unde se va interveni

În ședința ordinară de luni, 18 noiembrie 2019, consilierii județeni au aprobat rectificarea bugetului propriu și a Programului lucrărilor de întreținere și reparații drumuri și poduri județene, pe anul 2019.

La propunerea președintelui Constantin Rădulescu, aleșii județeni au aprobat și alocarea sumei de 5 milioane lei (50 miliarde lei vechi), fonduri ce vor fi folosite pentru turnarea de covoare asfaltice, reparații poduri, dar și pentru lucrări de întreținere, pe timp de iarnă, a drumurilor județene.

„Le mulțumesc colegilor consilieri județeni care au susținut propunerea mea și au aprobat alocarea a 50 miliarde lei vechi pentru lucrări de reabilitare a unor sectoare de drum unde traficul rutier se desfășură cu dificultate. În curând, vor începe lucrările de turnare a covorului asfaltic, pentru care a fost alocată cea mai mare parte a acestei sume, respectiv 40 miliarde lei vechi. Printre cele mai importante sectoare de drum pe care se va interveni se numără DJ 676 Cerna- Slătioara- Irimești (2 km), DJ 647 Tătărani- Mihăești- Buleta (2,2 km), DJ 646 Băbeni- Tomșani- Costești- Mănăstirea Arnota(2 km), DJ 605 A Limită județ Gorj-Livezi- Sinești- Milostea (2 km) și DJ 678 B Limită județ Olt- Dănicei- Limită județ Argeș (1 km). Și pentru că suntem aproape de sezonul rece, am alocat 8 miliarde lei vechi, pentru întreținerea, pe timp de iarnă, a drumurilor județene. Ne dorim ca vâlcenii și ceilalți participanți la trafic să circule în condiții de siguranță pe toate drumurile din județul Vâlcea”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.