Meta
Realitatea Vâlceană

Ciprian Olaru, primar interimar al comunei Dăeşti

Luni, 10 iulie 2017,prefectul judeţului Vâlcea, Florian Marin, a semnat ordinul nr. 334 privind încetarea mandatului de primar a lui Gheorghe Valerian Popolan (PNL) la Dăeşti.
După cum v-am mai informat, la sfârşitul lunii iunie 2017, Curtea de Apel Piteşti a pronunţat o hotărâre definitivă în dosarul în care primarul comunei Dăeşti, Gheorghe Valerian Popolan, viceprimarul Călin Ştefan şi secretarul Maria Florian au fost trimişi în judecată.
Şi viceprimarul Ştefan Călin şi-a pierdut funcţia, mai norocos fiind secretarul Maria Florian, unde instanţa Curţii de Apel Piteşti a decis să fie achitat.
Ca urmare a emiterii ordinului de încetare a mandatului de primar la Dăeşti de către prefectul Florian Marin, Consiliul Local al comunei s-a întrunit, a doua zi, pe 11 iulie 2017, în şedinţă extraordinară pentru a desemna un consilier cu atribuţii de viceprimar şi apoi un viceprimar cu atribuţii de primar. În urma votului din Consiliul Local, Ciprian Olaru (PNL) a fost desemnat mai întâi consilier cu atribuţii de viceprimar şi apoi viceprimar cu atribuţii de primar.
În şedinţa ordinară de la sfârşitul lunii iulie a.c. va fi desemnat un alt consilier care va prelua atribuţiile de viceprimar al comunei Dăeşti.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.