Meta
Realitatea Vâlceană

Clădirea RMN-ului, gata sa primească aparatura! La Ortopedie, artroscop nou!

Printr-un comunicat transmis presei în luna februarie, Consiliul Judeţean Vâlcea îi anunţa pe vâlceni că, spre sfârşitul lunii martie, clădirea construită special în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, pentru amplasarea aparatului de rezonanţă magnetico-nucleară, va fi gata să primească aparatura de ultimă generaţie.

Pentru a se asigura că este respectat graficul de lucrări, marți, 19 martie 2019, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a vizitat şantierul de la SJU Vâlcea, unde reprezentanţii producătorului făceau ultimele intervenţii în spaţiul unde va fi instalat RMN-ul.

Dispozitivul va sosi în Vâlcea săptămâna viitoare, va fi poziționat şi interconectat, atât cu clădirea în care va fi instalat, cât şi cu cea a spitalului, finalizându-se astfel efectiv lucrările la această construcţie specială.

“Încă o veste bună pentru vâlceni este aceea că, tot astăzi, Secția Ortopedie a Spitalul Județean de Urgență Vâlcea va primi cu un nou ARTROSCOP, pentru diagnosticarea paciențior cu probleme articulare.
Ne ținem de cuvânt și facem fapte bune pentru vâlceni!”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.