Meta
Realitatea Vâlceană

Comuna Dăești, la ceas de bilanț: Proiecte importante realizate în 2019

Modernizările au continuat și în 2019 în comuna vâlceană Dăești. Localitatea aflată în vecinătatea Râmnicului are deja condiții de oraș și mulți oameni aleg să își construiască aici gospodării.

Proiecte importante realizate de administrația locală

Administrația comunei Dăești este una dintre cele mai eficiente și organizate din mediul rural. Proiecte bine alcătuite au adus bani mulți în infrastructura locală.În Dăești au fost finalizate numeroase investiții care au venit ca implementarea a 25 de proiecte ce au modernizat infrastructura și sediile instituțiilor locale. În Dăești se va construi un nou teren de sport. S-a dat ordinul de începere al construirii unui teren de sport, cu vestiare, nocturnă și loc de joacă pe Platoul Valea Albă. Finanțarea este asigurată printr-un proiect cu fonduri europene, cu o valoare de 120.000 de euro. Terenul de fotbal va avea dimensiunile de 90/60 metri, vestiare și nocturnă.

Cămin Cultural modern locuri de joacă pentru copii și echipă de fotbal în liga a III-a

În satul Sânbotin din comuna Dăeşti va fi inaugurat în curând un Cămin Cultural modern care va aduce bucurie localnicilor în prejma sărbătorilor de iarnă. Lucrările de modernizare, reparare şi dotare s-au ridicat la suma de 256 mii de euro banii fiind asiguraţi prin finanţare a Uniunii Europene. Din banii primiţi la ultima rectificare bugetară şi din economiile primăriei administraţia comunei vrea să amenajeze în perioada următoare trei locuri de joacă pentru copii, câte unul în fiecare sat şi să mai doteze interiorul Dispensarului uman. Tot până la sfârşitul anului vor fi finalizate şi lucrările la terenul de sport de la Valea Albă.
Fotbal de Liga a III-a

Echipa locală de fotbal, Viitorul Dăești, se descurcă foarte bine la prima participare în eșalonul al treilea. Formația antrenată de Gabriel Mangalagiu este la mijlocul clasamentului și la fiecare apariție crează spectacol.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.