Meta
Realitatea Vâlceană

Concluzii din finalul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2014: Alianța PSD+UNPR+PC e convinsă că Victor Ponta poate să-i unească pe români și să construiască un stat puternic

Cu câteva zile înaintea primului tur al alegerilor pentru  președinția României, Ion Cîlea, liderul organizației Partidului Social Democrat Vâlcea, după ce, împreună cu echipa sa și colegii de alianță ai UNPR și PC, a străbătut toate localitățile din județul nostru, a tras următoarea concluzie: „Se vor încheia anii în care un președinte  conflictual i-a târât pe români din scandal în scandal, semănând între ei ură și discordie, după principiul antic „dezbină și cucerește”. Acum se vor limpezi apele după 10 ani de administrație autocrată, de învrăjbire, de criză acută a relațiilor dintre oameni”, a afirmat Cîlea.

Alianța PSD+UNPR+PC îl respectă pe candidatul PSD la președinția României, Victor Ponta, deoarece a ales să-și facă campanile electorală manifestând întotdeauna eleganță și corectitudine, abordând exclusiv probleme care țin de atribuțiile unui șef de stat, respectiv probleme de politică externă, de securitate națională, de economie, sau de reformă constituțională.

La tiradele unor candidați, dornici ca și președintele încă în exercițiu, să cultive scandalul și discordia cu orice preț, Victor Ponta a ignorant cu foarte mult bun simț atacurile împotriva sa și a preferat să vorbească exclusiv despre excelența românească în toate domeniile și să afirme grijile și preocupările sale de a găsi cele mai bune soluții la toate împrejurările naționale și internaționale. Sunt convins că ați sesizat, ca și mine, strădania și obsesia contracandidaților, dar și a partidelor politice care în susțin, de a duce în derizoriu munca și rezultatele pe care Victor Ponta în calitatea sa de prim ministru al României le-a obținut. Mari personalități europene și internaționale care au vorbit despre actuala economie românească, nu și-au ascuns admirația și au evidențiat în termeni elogioși faptul că în România, ca să-l citez pe unul dintre delegații FMI, se simte un echilibru pozitiv pe care este greu să-l regăsești în multe alte părți ale Europei. Această artă a guvernării de care a dat dovadă primul ministru Victor Ponta, confirmă că același orizont îl poate deschide și de pe poziția de președinte al României”, a declarat președintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea.

„Caravana celor trei trandafiri”, în frunte cu deputatul Constantin Rădulescu, a luat la pas județul Vâlcea

Victor Ponta nu face promisiuni, ci chiar aplică măsuri concrete de dezvoltare, asta e diferența între candidatul PSD și restul!”, a declarat, în nenumărate rânduri, deputatul Constantin Rădulescu.

Senatorul Laurențiu Coca: „Victor Ponta va fi președintele tuturor românilor!”

Senatorul PSD, Laurențiu Coca, este convins că Victor Ponta va câștiga alegerile la Vâlcea și la nivel național: „Noi am dus o campanie obișnuită, din casă în casă, în toate colțurile județului. Sincer, am întâlnit oameni deciși să facem împreună schimbarea până la capăt, să aducem România într-o stare de normalitate pe care o dorim cu toții, să scăpăm de perioada lungă în care au fost atâtea conflicte generate de președintele Traian Băsescu. Vom câștiga categoric și la Vâlcea și la nivel național. Și mai sunt convins de faptul că Victor Ponta o să fie președintele tuturor românilor nu doar al celor care îl vor vota”, a declarat senatorul PSD, Laurențiu Coca.

Totodată, vorbind despre campania electorală care a fost desfășurată de activiștii și simpatizanții social democrați la nivelul județului nostru, președintele Ion Cîlea este de părere că acești și-au făcut exemplar datoria, mergând din casă în casă în toate localitățile din Vâlcea.

Unii ne-au criticat că acțiunile din această campanie electorală a fost una anemică și că alegătorii încă nu sunt convinși cui să dea votul. Cu tot respectul, eu îmi permit să-i contrazic pe cei care au făcut aceste afirmații pentru că noi ne-am făcut treaba așa cum nu și-au făcut-o nici un alt partid implicat în această campanie electorală. Și când spun noi, mă refer aici în egală măsură la primarii și președinții organizațiilor locale PSD, la parlamentarii și tinerii social democrați, la toți colegii mei, militanți ai PSD. Toți aceștia au răspuns prezent la apelul meu și au acționat cu responsabilitate, stând de vorbă cu oamenii până la ultimul cătun și la ultima casă. Iar lor, pentru efortul făcut, vreau să le mulțumesc pentru implicarea de care au dat dovadă”, a spus Ion Cîlea.

Ion Cîlea, președintele organizației Partidului Social Democrat Vâlcea își încurajează activul de partid și toți oamenii care vor binele României să iasă la vot, atât în turul I cât și la turul al II-lea!

Victor Ponta, candidatul nostru a dovedit cu prisosință, în calitate de prim ministru, că poate să-i unească pe români, să constuiască un stat puternic, să pună în valoare competitivitatea și performanța românească. Cred că românii s-au săturat de scandaluri și ură, pentru că de ei depinde să pună odată capăt acestei stări conflictuale. Pentru a se îndeplini aceste deziderate  mai trebuie un singur lucru: să iasă duminica aceasta la vot pentru a sancționa ce este de sancționat și să aleagă în fruntea țării pe cel care întrunește speranțele și încrederea lor”, a concluzionat Ion Cîlea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.