Meta
Realitatea Vâlceană

Concursul interjudeţean Ecoinventatorii, la a VII-a ediţie, în Râmnic

Agenţia pentru Protecţia Mediului Vâlcea participă vineri, 31 martie 2017, în calitate de partener, la cea de-a VII-a ediţie a Concursului Interjudeţean Ecoinventatorii, organizat în fiecare an de Grădiniţa cu program prelungit Nord 1 Rm. Vâlcea.
Evenimentul își propune să îi sensibilizeze şi conştientizeze pe preşcolari în privința protejării mediului. Astfel, echipaje de preșcolari de la grădinițe din județele Vâlcea, Olt, Maramureş, Bihor, Brăila, Alba etc. și municipiul București, vor fi provocați să creeze noi jucării şi costume din materiale reciclabile.
Concursul se va desfăşura pe trei secţiuni:
1. Ateliere de creaţie, unde 5 echipaje de la grădiniţe din judeţul Vâlcea vor crea jucării în direct, într-un timp dat din materiale reciclabile.
2. Parada costumelor ecologice, în care 10 echipaje de preșcolari de la grădiniţe din judeţul Vâlcea vor prezenta pe scenă parada costumelor realizate din materiale reciclabile.
3. Expoziţia, în care sunt expuse produse (jucării, machete, postere) realizate de peste 180 de echipaje de preşcolari din judeţul Vâlcea şi din ţară (Olt, Maramureş, Bucureşti, Bihor, Brăila, Alba etc.).
Preşcolarii vor primii premii puse la dispoziţie de organizatori.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.