Meta
Realitatea Vâlceană

Conducerea Consiliul Județean a premiat campioanele de la Energetic


Consiliul Județean a premiat Excelența! Felicitări, campioanelor de la Energetic!

“Le-am felicitat astăzi pe handbalistele de la “Colegiul Energetic” din Râmnicu Vâlcea, care, la Campionatul Mondial Școlar – Serbia 2021, au urcat pe podiumul campioanelor.

Pentru modul în care au luptat pentru a ieși învingătoare, tinerelor campioane le transmit respectul și aprecierea mea. Cu această ocazie, îi felicit și îi aplaud și pe cei care au stat în spatele acestei reușite: antrenori și părinți.

Este pentru mine o mare bucurie să le întâlnesc, să le mulțumesc pentru că au venit acasă, la Râmnicu Vâlcea, cu medalia de bronz și că, prin prezența lor pe podium, au făcut ca județul nostru să fie, din nou, apreciat peste hotare.

Le-am oferit sportivelor o diplomă de excelență, flori și ceva dulce, care să le bucure ziua.

Pentru anul viitor, ne-am propus să contribuim și noi la investițiile ce urmează a fi realizate la Colegiul Energetic, pentru a li se crea handbalistelor condiții optime de pregătire. Concret, vom aloca fonduri pentru amenajarea unei noi căi de acces către sala de forță.

La eveniment, i-am avut alături pe cei doi vicepreședinți Andra Bică și Florian Marin, pe senatorul Bogdan Matei și pe domnul Kallós Zoltán, secretar de stat la Ministerul Educației Naționale”, a precizat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.