Meta
Realitatea Vâlceană

Consiliul Județean Vâlcea și Primăria Râmnicu Vâlcea sprijină organizarea Conferinței de Chirurgie Româno-Sârbă

În intervalul 8-10 noiembrie 2018, la Râmnicu Vâlcea se va desfășura Conferința de Chirurgie Româno-Sârbă, aflată la cea de-a XIII-a ediție, o manifestare științifică de tradiție cu participare internațională. Evenimentul medical este organizat de Societatea Română de Chirurgie, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Colegiul Medicilor Vâlcea și Asociația Prietenii Spitalului Vâlcean, având sprijinul Consiliului Județean Vâlcea și al Primăriei Râmnicului.

Consiliul Județean a alocat miercuri 31 octombrie 2018, printr-o hotărâre de consiliu, suma de 40.000 lei, bani ce vor fi folosiți pentru buna organizare a Congresului de Chirurgie Româno-Sârb. Și Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a sprijinit evenimentul alocând, de asemenea, suma de 40.000 lei.

Vor fi prezenți în orașul nostru peste 100 de medici din România în specialitatea chirurgie generală și 50 de medici chirurgi din Republica Serbia. Ultimele ediții ce s-au desfășurat în țara noastră au avut loc în Craiova, Timișoara și Sibiu, anul acesta județul Vâlcea și municipiul Râmnicu Vâlcea fiind alese să găzduiască manifestarea. Conferința este organizată anual alternativ în România și Serbia.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.