Meta
Realitatea Vâlceană

Consiliul Județean Vâlcea a organizat prima ediție a „Galei Educației”!

Pe 4 octombrie 2019, Consiliul Județean Vâlcea, alături de Inspectoratul Școlar Județean, a organizat prima sesiune de premiere a elevilor și profesorilor cu rezultate notabile din cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţul Vâlcea.

În cadrul evenimentului, au fost premiați elevii care au obţinut distincţii, medalii şi premii speciale la competiţiile şcolare naționale și internaționale, dar și dascălii care le-au fost alături în obținerea acestor rezultate. “Gala Educației 2019”, organizată la inițiativa președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a însemnat, pe lângă premierea celor mai buni elevi ai județului, dialoguri şi momente artistice de o înaltă ţinută.

„Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a binecuvântat cu tineri talentați și deștepți și că la Vâlcea se face, de multi ani, performanță în școli. Noi, ca și administrație publică județeană, i-am adus astăzi în fața dumneavoastră pe cei care ne-au făcut mândri cu fiecare titlu obținut, pentru a le arăta prețuirea și pentru a le transmite toate gândurile bune. Gestul nostru de a-i premia este unul simbolic, adevărata rasplată o vor primi în viitor, când vor deveni profesioniștii de care țara are nevoie.
Dragii mei, prin rezultatele notabile obținute, voi sunteți cei care ne faceți să privim cu mai multă încredere în viitor. Voi sunteți dovada faptului că, dacă vrei, poți și că munca înnobilează omul. Sunt încrezător în forța și valoarea fiecăruia dintre voi, dar și în puterea voastră de a duce mai departe prestigiul învățământului vâlcean. Ne dorim ca această Gală să devină tradiție, pantru ca toți elevii cu rezultate excepționale să simtă că sunt apreciați pentru eforturile și rezultatele lor. Este felul nostru de a le mulțumi și de a le spune că acest județ va merge înainte și se va dezvolta și cu ajutorul lor”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.