Meta
Realitatea Vâlceană

Constantin Rădulescu: Vom achiziționa containere modulare, de triaj epidemiologic, pentru Spitalele Mihăești și Drăgoești

“După ce, la începutul lunii aprilie, am alocat fonduri pentru achiziționarea a patru containere care au fost amplasate în curtea SJU Vâlcea, vom continua alocarea de fonduri pentru dotarea Spitalelor Mihăești și Drăgoești cu astfel de module de triaj epidemiologic.

În următoarea ședință de CJ, voi propune alocarea de fonduri pentru achiziționarea a încă 13 containere, din care 12 vor ajunge la Spitalul Mihăești și unu la Drăgoești”, acdeclarat Constantin Rădulescu, președintele Consililului Județean Vâlcea.

La Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” Mihăești se vor amenaja spații de triere și izolare a suspecților de Covid-19, cele 12 module fiind utilizate ca saloane de triaj, cu grup sanitar propriu și spații de decontaminare.

Noile containere vin în completarea măsurile pe care conducerea CJ deja le-a luat și reprezintă doar o etapă din ceea ce înseamnă demersuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.