Meta
Realitatea Vâlceană

Constantin Rădulescu: Vom aloca fonduri pentru cazarea şi hrana angajaţilor DGASPC Vâlcea izolaţi la locul de muncă

COMUNICAT DE PRESĂ

“Din păcate, la ora actuală, nu avem nicio reglementare clară și nici bani alocați, din partea Guvernului, pentru cheltuielile cu cazarea și hrana angajaților DGASPC Vâlcea.

Din cauza faptului că se întârzie să se ia o decizie în acest sens, am hotărât să convoc, de îndată, o ședință extraordinară de Consiliu Județean pentru a rezolva această problemă. Vom aloca, din bugetul propriu al județului, fonduri pentru acoperirea cheltuielilor cu hrana salariaților izolați preventiv la locul de muncă. Să fie foarte clar: nu îi lăsăm pe oameni la greu!

De altfel, noi am mai avut o ședință de Consiliu Județean în care am aprobat alocarea sumei de 544.000 lei, pentru decontarea cheltuielilor cu alocația de hrană și indemnizația de cazare pentru personalul din serviciile sociale publice și private, aflat în izolare preventivă la locul de muncă.

Totodată, numai în luna iulie, am deschis credite bugetare pentru bunuri și servicii în valoare de 1.000.000 lei, din care se pot achiziționa și materiale sanitare, materiale de protecție, dezinfectanți etc”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

1 Comment for “Constantin Rădulescu: Vom aloca fonduri pentru cazarea şi hrana angajaţilor DGASPC Vâlcea izolaţi la locul de muncă”

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.