Meta
Realitatea Vâlceană

Consultare publică: se caută idei pentru clădirea nefinalizată de la Ştrandul Ostroveni


Construcţia nefinalizată de la Ştrandul Ostroveni ce urma să adăpostească bazine de înot funcţionale pe tot timpul anului impresionează atât prin înălţimea de 14 m, cât şi printr-o arhitectură modernă caracterizată de acoperişul cu formă particulară alcătuit din 11 arce din lemn lamelar încleiat. Ataşat acesteia este corpul anexelor care, împreună cu clădirea principală, însumează peste 2.900 mp.

Viitoarea destinaţie a acestui ansamblu se va discuta în cadrul consultării publice de miercuri, 11 decembrie, ora 17.00, de la Cinematograful ”Geo Saizescu”, unde sunt aşteptaţi să participe toţi cei care pot oferi o propunere viabilă de finalizare a acestui proiect.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.