Meta
Realitatea Vâlceană

Consumul de droguri a luat amploare în Râmnicu Vâlcea! Doi tineri, de 28 şi 33 ani, depistaţi de jandarmi!

În data de 06 februarie a.c., în jurul orelor 13 30, jandarmii din cadrul
Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea un autovehicul staţionat, în care se aflau doi tineri.
Având în vedere că autovehiculul era staţionat într-un loc retras, jandarmii au procedat la legitimarea, controlul corporal preventiv al persoanelor şi percheziţia autovehiculului, ocazie cu care în interiorul maşinii au fost descoperite douărecipiente din plastic ce conţineau resturi vegetale verzui, cu un miros înţepător,un dispozitiv ,,Grinder” folosit pentru mărunţirea resturilor vegetale, cât şi o pipă.
Cei doi tineri în vârstă de 28, respectiv 33 ani au relatat faptul că se aflau în acel loc pentru a fuma respectiva pipă, menţionând că substanţele interzise au fost cumpărate de la o persoană necunoscută, pentru consum propriu.
Documentele de constatare întcmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.