Meta
Realitatea Vâlceană

Continuă ACTIVITĂȚILE PREVENTIVE pe linia CONSUMULUI DE DROGURI și SUBSTANȚE INTERZISE

În data de 27.07.2022, polițiștii Biroului Siguranță Școlară Vâlcea încooperare cu Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o activitate preventivă în tabăra “Aktivi în natura” de la Costești, pe linia prevenirii consumului de alcool, tutun și droguri.

Astfel de activități au avut loc și în data de 25.07.2022 la Colegiul National Mircea cel Bătrân Rm. Vâlcea, când polițiștii Biroului de Siguranță Școlară aufost prezenți în rândul a 20 de elevi din ciclul liceal, participanți la activități educaționale în cadrul “Școlii de vară IT”, organizate de unitatea de învățământ.
Polițiștii le-au oferit posibilitatea celor mici să exerseze împreună regulile decirculație, adresându-le acestora și câteva recomandări pentru a-și petrecevacanța în siguranță.
Discuțiile au vizat și efectele consumului de droguri, precum și modul în careacestea îți pot schimba viața.

Activitățile pe linia prevenirii consumului de alcool, tutun și droguri vor continua și în data de 28.07.2022 la Școala Gimnazială Păușesti din județulVâlcea, activitatea fiind planificată de Biroului Siguranță Școlară în parteneriatcu unitatea de învățământ.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.