Meta
Realitatea Vâlceană

CONTROALE în DOVALI: Îmbrăcăminte CONFISCATĂ și AMENZI! Verificări și în perioada următoare!

Complexul Dovali din municipiul Râmnicu Vâlcea a fost luat cu asalt de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Vâlcea.

Controlul a avut loc în data de 25 noiembrie 2022, scopul acțiunii fiind acela de prevenire și combatere a comerțului ilicit cu obiecte de îmbrăcăminte purtând mărci consacrate.

14 operatori economici care își desfășoară activitatea în cadrul complexului comercial au fost controlați, fiind constatate infracțiuni, iar marfa a fost confiscată.

“Neregulile identificate au vizat încălcarea prevederilor Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, fiind constate 3 infracțiuni, constând în punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare.

Astfel, s-a constatat că operatorii verificați au expus spre comercializare obiecte vestimentare purtătoare de mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

În acest context, pentru stabilirea situației de fapt și a prejudiciului cauzat, s-a procedat la indisponibilizarea mai multor obiecte de îmbrăcăminte a căror valoare estimată se ridică la suma de 12.700 lei.

Verificările vor continua și în perioada următoare” – precizează IPJ Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.