Meta
Realitatea Vâlceană

CONTROALE în toate cluburile şi discotecile vâlcene

Prefectul Radu Renga a avut joi, 26 ianuarie 2017, o şedinţă de lucru cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, cu cei ai Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, ai Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea, ai Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea şi cu cei ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Vâlcea.
Tema întâlnirii a fost reprezentată de controalele ce urmează a fi făcute în perioada imediat următoare în spaţiile de alimentaţie publică din judeţul Vâlcea, îndeosebi a cluburilor şi discotecilor de pe raza judeţului Vâlcea.
În acest sens, s-a stabilit formarea unor echipe mixte formate din reprezentanţi ai instituţiilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi ale Poliţiei Locale care să verifice, cu o anumită periodicitate, spaţiile vulnerabile identificate deja de către autorităţi. Echipele mixte constituite vor acţiona pe linia respectării de către operatorii economici a Legii 349/2002 modificată şi completată prin Legea 15/2016 privind prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.