Meta
Realitatea Vâlceană

Copiii cu cerințe educaționale speciale se mută în clădirea Centrului Andreea din Ostroveni

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Vâlcea de miercuri, 27 iulie, a fost aprobat un proiect de hotărâre prin care un imobil, situat în municipiul Râmnicu Vâlcea și care aparține domeniului public al județului Vâlcea, va fi dat în administrarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni.

Este vorba de clădirea în care funcționa Centrul de plasament Andreea, unde Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni urmează să desfășoare activitățile educative specifice derulate în prezent în incinta Școlii cu clasele I-VIII nr.6 Copăcelu, unde au fost constatate unele deficiențe.

„Copiii cu cerințe educaționale speciale se mută în clădirea Centrului Andreea din Ostroveni. Fiindcă ne dorim ca beneficiarii acestor servicii sociale să învețe în condiții decente, vom demara și un proiect de reabilitare și modernizare a acestui imobil.

Prin viitoarea investiție urmărim îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii, optimizarea costurilor de funcționare și creșterea gradului de confort pentru beneficiari”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.