Meta
Realitatea Vâlceană

Costi Rădulescu, președintele CJ Vâlcea, preocupat de solicitările nevăzătorilor

În contextul organizării festivităţilor dedicate sărbătoririi „Zilei Internaţionale a Bastonului Alb”, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a primit vineri, 14 octombrie 2016, la sediul instituţiei, o delegaţie a “Asociaţiei Nevăzătorilor din România”, Filiala Judeţeană Vâlcea.

Cu acest prilej, s-a discutat despre problemele cu care se confruntă Asociaţia, ca furnizor de servicii sociale, şi despre posibilităţile legale de sprijinire a demersurilor acesteia de obţinere a unor facilităţi pentru nevăzători.
După ce le-a ascultat solicitările, preşedintele Constantin Rădulescu i-a asigurat de sprijinul său necondiţionat şi de disponibilitatea sa de a permanentiza astfel de întâlniri cu caracter periodic, astfel încât problemele cu care nevăzătorii se confruntă să fie cunoscute şi, pe cât posibil, rezolvate în termene rezonabile. „Mă bucur că m-aţi vizitat azi şi că marcăm împreună “Ziua Internaţională a Bastonului Alb”, şi vă asigur că sunteţi bineveniţi, oricând, la Consiliul Judeţean Vâlcea, unde vă propun să ne vedem lunar, pentru a ne informa reciproc despre activitatea Asociaţiei şi despre soluţiile pe care le-am putea identifica cu privire la problemele dumneavoastră.
De „Ziua Internaţională a Bastonului Alb”, vă urez dumneavoastră şi tuturor membrilor Asociaţiei, multă sănătate, viaţă lungă şi mult succes în realizarea obiectivelor pe care vi le propuneţi!, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.