Meta
Realitatea Vâlceană

Cultură de cannabis, la Olanu, descoperită de poliţiştii vâlceni. Trei percheziţii la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri!

Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Vâlcea și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procuroriilor D.I.I.C.O.T., au efectuat trei percheziţii la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri, în urma cărora a fost descoperită o cultură de cannabis.
La data de 10 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza comunei Olanu, din județul Vâlcea. Activităţile s-au desfășurat la locuințele a trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, bănuite de creşterea şi dezvoltarea unor culturi de cannabis.
În urma percheziţiilor, a fost descoperită o cultură de plante de cannabis. De asemenea, au fost ridicate țigări confecționate artizanal, telefoane mobile şi foițe pentru confecționarea țigărilor.
Polițiștii vor pune în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri. La acțiune au participat și poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale și luarea măsurilor legale.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.