Meta
Realitatea Vâlceană

Realitatea Vâlceană, 11 ani!

Pe 10 februarie 2011, dintr-un mic sediu de pe strada Regina Maria Nr. 7, din Râmnic, a pornit spre cititorii vâlceni (pe o piaţă suprasaturată de publicaţii) primul număr al ziarului Realitatea Vâlceană făcut cu mult entuziasm şi dăruire de o mână de oameni tineri, toţi până-n 30 de ani. Am fost încrezători, am muncit, Dumnezeu ne-a ajutat şi am reuşit ce ne-am propus!

Dedicarea noastră faţă de informarea corectă a cititorilor este cel mai bun mod de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea în care trăim.

Ziarul nostru a fost creat în ideea de a promova şi apăra interesele comunităţii vâlcene şi are o politică editorială orientată către prezentarea obiectivă şi imparţială a informaţiei. Şi cum „ce nu te omoară te face mai puternic”, chiar dacă unii nu ne dădeau nicio şansă de a rezista, ba mai mult ne-au cântat prohodul cu prost-ascunsă satisfacţie, Realitatea Vâlceană a rămas în picioare, ba chiar a continuat să se dezvolte, rămânând fidelă ideilor, valorilor şi principiilor cu care a pornit la drum.
Vremurile sunt cum sunt, online-ul este la putere, ne adaptăm și noi și vedem ce va mai fi!

Aşadar, pe 10 februarie 2022, sărbătorim 11 ani de existenţă şi se cuvine ca, mai întâi de toate, să ne înclinăm cu respect şi să vă mulţumim dumneavoastră, cititorilor noştri, raţiunea noastră de a exista! Nu trebuie să-i omitem nici pe cei care au fost întotdeauna alături de noi, colaboratorilor noştri, să-i asigurăm de toată recunoştinţa noastră! Vă mulţumim din suflet!

Şi nu uitaţi, într-o societate democratică, adevărata putere e cea a cuvântului!
Redacţia

1 Comment for “Realitatea Vâlceană, 11 ani!”

  1. dodo

    2012 = 2021 ???Senzational!!! Cred ca Nostradamus era putin bolnavior si a incurcat 2012 cu 2021.Pare ca e destul de astfel.Poate ca citea sau scria in oglinda?Rusia face ca un cerc cantabric in Ucraina de la originile lor scitice si sarmat si o epurare a ucrainenilor si crearea tampului Armada.Sunt precum colosii de lut in cap din vechime cum era Titanu, Otanu, Itanu, Botanu sau Putanu.Se pare ca toate imperiile au cam aceeasi istorie aproape identica ca o paralelistica cronologica prin secole.Si acum ar incepe prin Estonia/estoria sau ostrogoths,sau Riga Norocului,Ragnaroc,Riga Nordului,Liga Nordului,Marile Nordului,Regii Norocului/Norocul Regilor,Ruleta Norocului,Riga Cripto,NoroculGorodian.In cronologia antica au existat 4 bipolari care exista si astazi,de fapt sunt cam aceeasi uneori antagonisti celto-germanii,indo-chinezii,slavii si agricultorii africani.Si au cam aceleasi chestii care le aveau din istoria lor din epoca veche.Se zice ca dupa WW, terminatii din nord au migrat inspre sud unde au aparut zonele vechilor civilizatii antice care erau tot cam la fel si cam aceiasi din cauza ca acolo apareau aceleasi civilizatii cu aceleasi demografii si cu istorii similare.
    Nici cosmosul nu e prea posibil de navigat si planeta se va scufunda ca in catrene in furtuna exploziei galaxiilor si stelelor gigantice enorme care se gasesc in univers.Nici Statia Spatiala internationala nu poate naviga pana la planeta Moarte din cauza gheturilor si nici nu prea cresc fara lumina soarelui si a lunii si a campului magnetic.Amin.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.