Meta
Realitatea Vâlceană

De nouă ani, sursa dumneavoastră de informare

Pe 10 februarie 2011, dintr-un mic sediu de pe strada Regina Maria Nr. 7, din Râmnic, a pornit spre cititorii vâlceni (pe o piaţă suprasaturată de publicaţii) primul număr al ziarului Realitatea Vâlceană făcut cu mult entuziasm şi dăruire de o mână de oameni tineri, toţi până-n 30 de ani. Am fost încrezători, am muncit, Dumnezeu ne-a ajutat şi am reuşit ce ne-am propus!

Dedicarea noastră faţă de informarea corectă a cititorilor este cel mai bun mod de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea în care trăim.

Ziarul nostru a fost creat în ideea de a promova şi apăra interesele comunităţii vâlcene şi are o politică editorială orientată către prezentarea obiectivă şi imparţială a informaţiei. Şi cum „ce nu te omoară te face mai puternic”, chiar dacă unii nu ne dădeau nicio şansă de a rezista, ba mai mult ne-au cântat prohodul cu prost-ascunsă satisfacţie, Realitatea Vâlceană a rămas în picioare, ba chiar a continuat să se dezvolte, rămânând fidelă ideilor, valorilor şi principiilor cu care a pornit la drum.

Aşadar, pe 10 februarie 2020, sărbătorim 9 ani de existenţă şi se cuvine ca, mai întâi de toate, să ne înclinăm cu respect şi să vă mulţumim dumneavoastră, cititorilor noştri, raţiunea noastră de a exista! Nu trebuie să-i omitem nici pe cei care au fost întotdeauna alături de noi, colaboratorilor noştri, să-i asigurăm de toată recunoştinţa noastră! Vă mulţumim din suflet!

Şi nu uitaţi, într-o societate democratică, adevărata putere e cea a cuvântului!
Redacţia

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.