Meta
Realitatea Vâlceană

Decizii importante, adoptate în ședința Consiliului Județean

Luni, 31 august 2020, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Vâlcea au fost înscrise 27 de puncte.

453.000 lei pentru reparația CT-ului
Printre deciziile cele mai importante adoptate în ședință se află alocarea sumei de 453.000 lei pentru reparația capitală a Computerului Tomograf de la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Necesitatea reparației Computerului Tomograf este vitală pentru buna desfășurare a activității spitalului, întrucât aparatul asigură efectuarea de investigații rapide și precise pentru toți pacienții de la UPU, din ambulatoriu și secțiile spitalului, fiind singurul aparat de acest gen existent în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea.
157.700 lei pentru DGASPC
De asemenea, consilierii județeni au mai aprobat și alocarea sumei de 154.700 lei pentru DGASPC Vâlcea, în vederea întocmirii studiilor de fezabilitate necesare construirii a două case de tip familial, locuințe în care se vor muta beneficiarii Centrului de Plasament Ana și cei de la Centrul pentru Copilul cu Dizabilități.
500.000 lei pentru echipa de handbal
O altă hotărâre importantă este cea privind alocarea sumei de 500.000 lei, în vederea susţinerii sportului de performanţă în cadrul competiţiilor sportive derulate de “Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea”.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.