Meta
Realitatea Vâlceană

Deputatul Cristian Buican: PNL Vâlcea denunță fake-news-urile celor de la PSD

După succesul moțiunii de cenzură inițiate de PNL și căderea Guvernului Dăncilă, reprezentanții PSD și ”împingătorii” lor plătiți din bani publici au început o campanie mincinoasă împotriva Guvernului propus de PNL ce încearcă în aceste zile să obțină votul de investitură din partea Parlamentului. Astfel, zilnic, atât într-o parte din presa locală, cât mai ales în mediul online, reprezentanții PSD și ”împingătorii” lor plătiți din bani publici panichează populația propovăduind tăieri de salarii, de pensii, anularea voucherelor de vacanță, închideri de spitale și școli sau alte minciuni despre miniștrii nominalizați și propunerile de politici publice pe care le va promova PNL la guvernare. NIMIC MAI FALS!!! Atât public prin vocea președintelui Klaus Iohannis și a premierului desemnat, domnul Ludovic Orban, cât și prin programul de guvernare, se menționează foarte clar că PNL nu va tăia salarii, pensii, nu va afecta niciun drept câștigat de români și nu va închide spitale și școli.
Niciun cetățean român corect și cinstit nu trebuie să se teamă de vreo măsură pe care PNL o va lua la Guvernare. În schimb, reprezentanților PSD și ”împingătorilor” plătiți din bani publici trebuie să le fie frică că noul Guvern va demasca toate ilegalitățile făcute de reprezentanții PSD de la nivel central și județean din ultimii ani, vor face publice toate contractele pe bani publici date firmelor de partid și vor arăta românilor toate angajările ilegale din ultimii ani, toate pilele, amantele și lipitorii de afișe angajați de reprezentanții PSD în instituțiile de stat.
Partidul Național Liberal, așa cum scrie în programul de Guvernare și cum și-a asumat public prin vocea liderilor săi, va promova măsuri economice de creștere a PIB-ului și va aloca cu prioritate resurse suplimentare pentru domenii esențiale precum sănătate, educație sau infrastructură. Chiar dacă mandatul Guvernului PNL este unul limitat ca timp și are o susținere parlamentară minoritară, politicile publice asumate prin programul de Guvernare sunt de sorginte europeană, respectă principiile statului de drept și bunei guvernări, au caracter reparatoriu și sunt de natură să pună bazele normalizării actului guvernamental din România.
”Se vede că reprezentanții PSD și ”împingătorii” lor plătiți din bani publici au intrat în fibrilații. Știu că PNL va avea o guvernare normală, europeană, îndreptată către nevoile cetățenilor și sunt speriați că vor dispărea de pe scena politică. Și mai sunt speriați pentru că vom expune toate ilegalitățile făcute de PSD în ultimii ani, atât la nivel național cât și la nivel județean. Vom arăta românilor toate angajările de pile, amante și rude făcute de reprezentanții PSD în instituțiile publice, vom închide robinetele de bani publici prin care cei de la PSD sifonează banul public și vom promova doar politici publice echitabile, oneste, transparente și doar în urma unor ample dezbateri publice. Niciun român cinstit, ce muncește onest și respectă Legea nu are de ce să-i fie frică. Nu vom tăia salarii, pensii, nu vom închide spitale și școli. Vom guverna corect, transparent, pe model european. România Normală începe cu un Guvern ce promovează normalitate în actul de guvernare!” a declarat președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.
Birou Parlamentar Deputat Cristian Buican

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.