Meta
Realitatea Vâlceană

Deputatul Dumitru Lovin: DREPT LA REPLICĂ

De-a lungul timpului, am încercat să ignor publicaţiile obscure şi care fac presă după ureche, fără respectarea deontologiei profesionale. Văd însă că Tiberiu Pîrnău continuă să mă atace într-un mod suburban şi nedrept, la comanda adversarilor politici sau pentru că se aşteaptă ca, la un moment dat, să fac ceea ce au făcut mulţi primari, oameni de afaceri şi politici din judeţul Vâlcea.
Îi transmit lui Tiberiu Pîrnău că eu nu cedez la şantaj şi că, în condiţiile în care ar fi avut minima decenţă să se documenteze, n-ar fi scris în obscura-i publicaţie tot felul de elucubraţii în ceea ce mă priveşte. Tiberiu Pîrnău şi publicaţia sa se auto-descalifică lăudând parlamentari care îşi arogă meritele pentru munca altora, dar atacându-mă pe mine, permanent, nejustificat, în condiţiile în care am o activitate susţinută, constantă şi care poate fi consultată foarte uşor pe site-ul Camerei Deputaţilor.
De asemenea, vreau să subliniez faptul că activitatea mea le este cunoscută vâlcenilor şi, din fericire, nu din publicaţia lui Tiberiu Pîrnău. De altfel, cred că pe Tiberiu Pîrnău cel mai mult îl deranjează faptul că, pentru a-mi prezenta activitatea, am ales să colaborez cu alte canale media, care, spre deosebire de publicaţia sa, au un număr important de cititori şi credibilitate. Cât priveşte tocatul banilor statului „de pomană”, i-aş recomanda lui Tiberiu Pîrnău să nu intre pe un teren minat, care l-ar putea aduce în faţa instituţiilor abilitate să dea explicaţii. Ştiu prea bine cum a atacat anumiţi primari, lideri politici, şefi de instituţii şi oameni de afaceri, iar după ce aceştia i-au oferit contracte de publicitate, a şters articolele prin care îi ataca. Dezavuez modul lui Tiberiu Pîrnău de a face presă şi sper să înţeleagă că nu-i ţine figura aceasta cu toată lumea!

Deputat Dumitru LOVIN

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.