Meta
Realitatea Vâlceană

Deputatul Eugen Neaţă: Noi, echipa Partidului Social Democrat, suntem o echipă unită care construieşte pentru oameni. Adrian Cosac, cel mai bun candidat pentru Primăria Vlădeşti!”

Joi, 19 octombrie 2017, a avut loc sedinta lunara a Comitetului Executiv Judetean al Partidului Social Democrat, convocata de presedintele Constantin Radulescu.
„Am dezbatut situatia administrativa si politica la nivel judetean si national. S-au pus la punct ultimele detalii cu privire la alegerile partiale din data de 5 noiembrie 2017 din localitatea Vladesti. Candidatul nostru Adrian Cosac are toata sustinerea din partea organizatiei si am convingerea ca va fi noul primar al acestei comune.
Tot in cadrul acestei sedinte, am aprobat calendarul actiunilor pentru sfarsitul de an, iar in luna decembrie vom organiza prima editie a evenimentului caritabil “Balul Trandafirilor”. Toate fondurile vor merge catre tineri merituosi, care au o situatie financiara precara.
Noi, echipa Partidului Social Democrat, suntem o echipa unita care construieste pentru oameni. Prioritatea noastra este sa mergem mai departe cu programul de guvernare si sa ne respectam promisiunile facute in campania electorala. In calitatea mea de parlamentar si vicepresedinte al organizatiei PSD Valcea, ii asigur pe toti primarii, consilierii si cetatenii judetului de sprijinul meu.
Presedintele Partidului Social Democrat Valcea, Constantin Rădulescu, care este si presedinte al Consiliului Judetean, este un tanar cu ambitie care arata prin ceea ce face ca este aproape de oameni si este un bun lider. Suntem o echipa unita care construieste pentru valceni!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.