Meta
Realitatea Vâlceană

Derby-ul CSM Bucureşti-SCM Rm. Vâlcea, cel mai așteptat meci din campionat!

După spectacolul oferit în Supercupă, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea se reîntâlnesc miercuri, 9 octombrie a.c., în cel mai așteptat meci al toamnei din campionat!
Etapa a 5-a a Ligii Naţionale a devenit extrem de interesantă, după ce echipa vâlceană de handbal, condusă de antrenorul Florentin Pera a furnizat marea surpriză a sezonului, prin victoria directă în Supercupa României, la sfârşitul a 80 de minute de joc într-un meci de “infarct” (scor 33-31)!
Derby-ul CSM Bucureşti-SCM Rm. Vâlcea se va desfăşura în arena din Bucureşti, la Sala Polivalentă și va fi transmis pe TVR1. Precizăm faptul că cele două echipe de handbal sunt la egalitate de puncte în Liga Naţională, iar cine va câştiga va trece în faţa echipei Măgura Cisnădie, liderul României, care are avans un punct în faţa CSMB şi SCMV.
Anemona TĂNASE

Ei bine, iată că, după disputarea meciului, VICTORIE FABULOASĂ pentru echipa vâlceană, în Sala Polivalentă din Capitală!!! CSM BUCURESTI – SCM RM. VALCEA 19-22 (9-13) în etapa a 5 a din Liga Florilor!!
Echipa noastră este liderul campionatului, fiind singura formație cu punctaj maxim după cinci jocuri! Felicitări întregii echipe și antrenorilor! VICTORIEEE!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.