Meta
Realitatea Vâlceană

Din aprilie, SC APAVIL SA pune la dispoziția clienților săi portalul de servicii online

Începand din luna aprilie 2017, APAVIL SA Vâlcea pune la dispoziția clienților săi o seriede servicii online: primire facturi pe email, achitare facturi online, istoric consum de apă, istoric plăți, facturi în sold, transmitere index autocitit.
Pentru a avea acces la aceste facilități, este necesară crearea unui cont de utilizator.
Pentru crearea contului, se accesează pagina www.apavil.ro, secțiunea ,,Portal Clienți”, se apasă butonul ,,Înregistrare’’ și se introduc datele solicitate: adresă e-mail validă, cod client, număr contract (acestea din urmă regăsindu-se pe factură) și parola (formată din minim 8 caractere).
După introducerea datelor, pentru a valida adresa de email introdusă de dumneavoastră, veți primi un link pe care trebuie să îl urmați, acesta fiind ultimul pas pe care trebuie sa îl faceți pentru a vă crea contul. Vă puteți apoi autentifica folosind emailul și parola pe care le-ați introdus la înregistrare.
Datele accesibile din secțiunea Portal Clienți sunt:
- date personale – (secțiunea ,,Actualizare date”) – unde clientul poate schimba parola asociată contului și poate opta pentru primirea facturii pe email pentru serviciile de alimentare cu apă și/sau canalizare.
- date legate de facturile emise (secţiunea Cont) – unde clientul poate vizualiza facturile în sold, istoricul plăților efectuate, istoricul consumului înregistrat.
- secţiunea Plată facturi online – Condiția necesară și suficientă pentru ca un utilizator al sistemuluisă poată efectua plata facturii prin internet este existența unui card valid, emis sub sigla VISA sauMasterCard, card care să accepte plata prin internet. Menţionăm că la plata online a facturilor nu sepercep comisioane, procesarea datelor se face rapid, clientul având, astfel, acces la contul nou-creatoricând, de oriunde.
– secțiunea Transmitere index autocitit – în situația în care din motive obiective reprezentantulApavil SA nu are acces la contor, indexul autocitit poate fi transmis de către client începând din data de 25 până la sfârșitul lunii. Apavil SA își rezervă dreptul de a nu utiliza indexul transmis dacă indică variații mari de consum față de medie. Asigurarea accesului la contor este singura cale de aoferi un serviciu corect facturat și posibilitatea de a avea un control asupra consumurilor.
Apavil SA are convingerea că tot mai mulți clienți vor apela la serviciile online, accesul la aceste servicii fiind gratuit, simplu și rapid, disponibil pentru toți clienții care au încheiat un contract defurnizare/prestare servicii apă și canalizare cu societatea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.