Meta
Realitatea Vâlceană

Doi tineri au furat 8000 lei dintr-un cazinou din Rm. Vâlcea. Prejudiciul a fost recuperat, iar cei doi sunt arestați preventiv

PERSOANE BĂNUITE DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ, DEPISTATE ȘI REȚINUTE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea-Biroul de Investigații Criminale au depistat și reținut pentru 24 de ore, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, doi bărbați bănuiți de tâlhărie calificată, faptă comisă în noaptea de 17 septembrie a.c., în Râmnicu Vâlcea.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii au reținut doi bărbați de 21 și 26 de ani, din comuna Ionești, județul Vâlcea și comuna Orbeasca, județul Teleorman, bănuiți că au sustras prin violență 8.000 de lei dintr-un cazinou din municipiu.

În fapt, în noaptea de 17/18 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie, angajată a unui cazinou din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că doi clienți au imobilizat-o și i-au sustras 8.000 de lei, după care au fugit.

Polițiștii au demarat investigațiile, cei doi tineri fiind depistați și reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cei în cauză au fost ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.