Meta
Realitatea Vâlceană

Doliu în presa vâlceană: A decedat Marian Marin!

12 iulie 2018, zi de doliu pentru presa vâlceană! Cunoscutul ziarist, Marian Marin, moderator al emisiunii din grila de programe ale televiziunii VTV, a decedat! Aseară, la ora 20.00, a fost prezent pe micul ecran dar, iată, spre regretul nostru, a participat ultima emisiune!! … Chiar a fost un șoc pentru multă lume!!
Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească, iar familiei să-i dea putere să treacă peste această durere!
Redacția Realitatea Vâlceană


NECROLOG
Am aflat cu deosebită tristeţe de decesul omului de televiziune Marian Marin, un adevărat reper al acestei profesii la nivel local şi nu numai, un iscoditor neobosit al tuturor aspectelor vieţii cotidiene din Râmnic şi din judeţ. Postul VTV şi întreaga presă vâlceană pierd un jurnalist care, cu onestitate şi profesionalism, şi-a făcut un ţel din informarea corectă a publicului.
Sincere condoleanţe familiei îndurerate!
Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Mircia Gutău, Primar Rm. Vâlcea

Filiala PNL Vâlcea îşi exprimă sincerele regrete pentru stingerea din viaţă a jurnalistului vâlcean, Domnul Marian Marin. Cei care l-au cunoscut şi au lucrat cu Domnul Marian Marin îşi reamintesc că a fost persoană devotată, a avut multă pasiune şi a depus mult efort în activitatea jurnalistică, iar ca drept dovadă, a reuşit să ofere o imagine pozitivă a acestei meserii în judeţul Vâlcea. Va rămâne în memoria vâlcenilor pentru eforturile depuse şi cu toţii ne vom aduce aminte de emisiunile realizate de-a lungul anilor.
Nu ne mai rămâne decât un singur lucru ca, în aceste momente triste pentru familie şi pentru cei apropiaţi, să le adresăm sincere condoleanţele pentru pierderea Domnului Marian Marin.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.