Meta
Realitatea Vâlceană

Două femei din localitatea Suteşti, bănuite de CONTRABANDĂ cu ȚIGĂRI

Polițiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Suteşti, sprijiniţi de cei de la Poliția municipiului Drăgăşani, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Rutier şi luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au efectuat în dimineața zilei de 9 februarie a.c., un număr de 5 percheziţii domiciliare într-un dosar de contrabandă cu ţigări. Două femei din localitatea Suteşti sunt bănuite cu privire la săvârşirea infracțiunii de contrabandă cu țigări. Din actele administrate pe parcursul cercetărilor, polițiştii au constatat că persoanele au săvârşit, în mod individual, infracţiunea de contrabandă simplă, respectiv au comercializat într-un mod ascuns, atât de acasă, cât şi prin intermediul unor magazine, mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, respectiv pachete cu ţigări marca MARBLE Filter de Luxe, de contrabandă, netimbrate cu banderole de marcaj fiscale emise de autorităţile române.
Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani. În baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise la data de 07 februarie a.c de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Drăgăşani şi pentru probarea întregii activităţii infracţionale, polițiştii au descins în dimineața de 9 februarie a.c., la locuințele celor două femei, la domiciliul unei alte persoane participante la infracţiune, precum şi la două din punctele de lucru ale firmelor administrate de acestea.
În cadrul acţiunilor au fost identificate mai multe pachete de țigări de contrabandă, marca MARBLE, iar cele două femei au fost duse la sediul poliției în vederea cercetărilor.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.