Meta
Realitatea Vâlceană

Două persoane din Râmnicu Vâlcea, ARESTATE PREVENTIV pentru TÂLHĂRIE CALIFICATĂ!

La data de 22 martie a.c., 2 persoane din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetate pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în urma unor percheziții domiciliare, au reținut pentru 24 de ore, 2 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, la începutul lunii martie, în 2 nopți la rând, în apropierea podului ce traversează râul Olănești, persoane mascate și sub amenințarea unor arme albe, au sustras mai multe bunuri de la 3 tineri, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

La data de 21 martie a.c., în baza probatorului administrat în cauză, cele 2 persoane bănuite au fost reținute pentru 24 de ore, iar miercuri, 22 martie a.c., magistrații Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au dispus, față de acestea, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul de specialitate al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.