Meta
Realitatea Vâlceană

Două weekenduri, „La Strada!”, în Scuarul Mircea cel Bătrân!

•În microstagiunea estivală din 2018, Teatrul Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea vă invită sub genericul „La Strada!”, în Scuarul Mircea cel Bătrân!

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea și Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea vă invită în weekend-urile din perioada 8 iulie-26 august 2018, în Scuarul Mircea cel Bătrân, din zona centrală a orașului,la evenimente culturale. Această inițiativă se dorește a fi un mijloc prin intermediul căruiapeisajul cultural vâlcean să se diversifice cu o pată de culoare artistică, susținută de studenții Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.
Aceste reprezentații au ca specific, în primul rând, un mare grad de interactivitate cu publicul prin care sunt expusespectatorilor forme teatrale alternative. Toate montările au la bază texte comice, cu o puternică tușă educațională, ele fiind destinate publicului de toate vârstele și construite stratificat, pe paliere largi de comprehensibilitate.
Pe lângă evenimentele de pe scena principală, există și forme performative complementare care cuprind: pictură pe față, modelaj de baloane, elemente de clovnerie și spectacole pe picioroange. Astfel, râmnicenii și nu numai, sunt invitați să descopere prin intermediul acestor evenimente culturale, frumusețea teatrului, care reflectă un nou program pilot, „La Strada”, ce face parte din strategia managerială a Teatrului Muncipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea și care are ca scop animarea vieții culturale a orașului.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.