Meta
Realitatea Vâlceană

Drept la replică

In urma articolului aparut in publicatia dv din data de 24.01.2016 cu titlul “Ca să câştige primăria, Marian Mirea ar trebui să-şi caute iubită pe Facebook“  scris de Anemona Tanase va inaintez dreptul la replica:

Drept la replică

In mod normal si in alte conditii nu as fi dat curs unor astfel de atacuri, de ineptii, scrise de un angajat al ziarului Realitatea Valceana. Oricat as incerca sa inteleg, tot nu pot. Doamna care semneaza articolul din Realitatea Valceana a depasit orice limita, a intrecut masura si mi-a atras familia intr-o astfel de mocirla, intr-un mod nejustificat si nemeritat,dar probabil intentionat.
Nu vad conexiunea dintre mine si mai tanarul meu coleg. Eu sunt casatorit de 23 de ani. Sotia mea este un om deosebit si discret si cu performante profesionale deosebite. Am 2 fete. Diana in varsta de 23 ani, a terminat o facultate la stat, in prezent fiind masteranda. Victoria este eleva la Colegiul National de Informatica MateiBasarab in clasa a V-a la profilul de engleza intensiv
Asa cum spuneam mai sus, nu inteleg, dar imi va explica semnatara articolului de data asta, in alte circumstante pentru ca familia mea nu are nicio legatura cu politica, iar pentru mine este foarte importanta si un subiect tabu. .
Revenind la  articol trebuie sa spun ca, atata timp cat nu depasesc limitele bunului simt si nu aduc nimanui niciun prejudiciu moral si
material nu trebuie sa dau sooteala nimanui despre strategia mea in organizarea si conducerea Miscarii Populare, in speta cand si pe cine nominalizez pentru candidatura la primaria Ramnicului.
Nu sunt adeptul  “sa moara capra vecinului”, dar totusi pentru cultura autoarei articolului din RealitateaValceana, intreb, care din cele 2 mari partide politice PSD si PNL si-au anuntat pana la aceasta ora candidatul la primaria Ramnicului. 80% din membrii Miscarii Populare sunt persoane care nu au mai facut politica si pe care doamna ziarist i-a jignit desconsiderandu-i.
Cum raspunde doamna, colegilor nostri seniori care au fost ingineri, proiectanti, profesori, si nu numai, care oricand pot demonstra ce activitate au desfasuratsi cu ce rezultate. Cum raspunde tinerilor din Miscarea Populara, studenti, juristi etc. Cu ce drept improasca cu noroi oamenii pe care nu-i cunoaste.
Miscarea Populara nu are nevoie de VIP-uri în sensul în care îl înţelege ea. Persoanele cu o inalta calificare profesionala si morala nu-si atribuie aceasta eticheta si nu accepta asemenea titulatura. Dumnealor, de drept si de fapt, nu fac politica, din pacate pentru societate si unul din  motivele pentru care nu o fac este si acesta: “aruncatul cu laturi in dumnealor” de catre ziaristi, ca Anemona Tanase.
Din fericire pentru noi, avem in judetul Valcea, ziare si ziaristi exceptionali, ca sa ne referim  la Anemona Tanase pe care sincer, as spune ca nu s-a remarcat prin nimic, decat aceste articole fade, as spune ca sunt rautacios din princina celor spuse despre mine.
Timpul isi va spune cuvantul. Eu nu ma plang si sunt onorat pentru ca am langa mine, intr-o discretie absoluta, oameni de aceasta factura. Unii dintre ei nu sunt membri in Miscarea Populara, dar doresc schimbarea clasei politice, inlocuirea Vip-urilor Anemonei Tanase si o alfel de politica.
In sfarsit, are dreptate autoarea, oamenii cunoscuti prefera partidele mari care le ofera CEVA-FUNCTII-CONTRACTE CU STATUL. Miscarea Populara nu ofera asta, iar oamenii care vin catre Miscarea Populara nu cer asa ceva, ei vor o politica in folosul cetatenilor,
depolitizarea institutiilor, etc. (asta face obiectul altei discutii)
Nu o sa monopolizez pagina ziarului pentru a explica unei singure angajate despre notorietatea domnului Presedinte Traian Basescu, o cunoaste toata lumea. Daca are electoratul dumnealui de cand era comandat de vas si pana va implini 90 de ani, asta spune si mai multe. Nu stiu daca cuvantul “mutra” este deontologic intr-un articol care se vrea serios. Tanara autoare nu a inteles sau se face că nu înţelege nimic din aceasta libertate.
- Doamnă: “ Nu conteaza cat de lung ai parul ci cat de mult si cum gandesti”!
Presedinte Miscarea Populara, Marian Mirea

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.