Meta
Realitatea Vâlceană

Echipa din Zăvoi a câștigat Supercupa României la handbal! SCM Râmnicu Vâlcea a învins CSM București!

Surpriză uriașă în Supercupa României și bucurie nemărginită pentru vâlceni: SCM Rm Vâlcea a învins CSM București și, după o bătălie fantastică, i-a suflat trofeul!
Sâmbătă, 25 august a.c., echipa noastră din Zăvoi, SCM, condusă de antrenorul Florentin Pera, a câștigat în premieră prima cupă din istoria clubului, după o partidă palpitantă care a avut nevoie de 20 de minute de prelungire, scorul final al meciului fiind 33-31! (26-26, 21-21, 10-12).
Din punct de vedere al jocului, fără să fim subiectivi, chiar a fost de pus “în ramă”! Poate că și în amintirea vremurilor trecute, Vâlcea a jucat de la egal la egal, dar și cu tot sufletul cu CSM București!

După un joc fabulos, decis după două runde de prelungiri, SCM RÂMNICU VÂLCEA a învins-o pe campioana CSM București cu 33-31 (12-10, 21-21, 26-26) și a câștigat primul trofeu din istoria clubului, SUPERCUPA ROMÂNIEI!
Ele sunt SUPERCAMPIOANELE noastre: Yuliya DUMANSKA, Petra BLAZEK, Diana CIUCĂ, Cristina FLORICA, Ana Maria POPA, Iryna GLIBKO, Ines KHOUILDI, Andreea ADESPII, Alicia FERNANDEZ, Andreea PRICOPI, Maria GAVRILĂ, Raluca BĂCĂOANU, Marija PETROVIC, Florentina CRAIU, Natalia VASILEUSKAYA, Samara da Silva VIEIRA, Marta LOPEZ, Alexandra BADEA.
ANTRENORI: Florentin PERA (principal), Maria RĂDOI (secund), Ildiko KEREKEȘ BARBU (antrenor cu portarii).
Felicitări întregii echipe, antrenorilor, dar și conducerii administrației locale care a susținut handbalul, astfel ca Vâlcea să redevină ambasadorul sportului românesc!
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.