Meta
Realitatea Vâlceană

Echipele de fotbal ale SCM Râmnicu Vâlcea, în cantonament!

120 de sportivi din cadrul secției de fotbal a Sport Club Municipal se află în această perioadă într-o pregătire centralizată de iarnă.
Aceasta se desfășoară în orașul Băile Govora și este monitorizată de antrenorii fiecărei grupe.


“Am ales această perioadă pentru că este vacanță școlară și în urma consultărilor cu antrenorii am decis să aibă loc pregătirea sportivilor noștri.
Sport Club Municipal are ca scop constituirea, organizarea și administrarea de activități sportive, cu consecința directă de dezvoltare a sportului de performanță la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea,selecția continuă, pregatirea sportivă și participarea sportivilor proprii la competiții interne și internaționale, precum și organizarea de competiţii şi evenimente sportive, în baza regulamentelor și statutelor federațiilor sportive naționale.
Menționez că datorită sprijinului Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, prin domnul primar Mircia Gutău, am reușit să organizăm acest cantonament și pe această cale îi mulțumim că este alături de noi și susține dezvoltarea sportului vâlcean”, a declarat Marius Țuca, directorul SCM Râmnicu Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.