Meta
Realitatea Vâlceană

Edilul Mihai Ionescu, la al șaselea mandat, apreciat de toți locuitorii din comună

Primarul de la Cernișoara n-are contracandidat!

Cinstea, corectitudinea și realizările administrației locale pentru a face viața mai ușoară și bună locuitorilor comunei Cernișoara sunt principalele atuuri ale primarului Mihai Ionescu.

Edilul se află de 20 de ani în fruntea comunității, pe care a gospodărit-o și dezvoltat-o.

Pentru că își dorește tot ce este mai bun pentru locuitorii comunei Cernișoara, primarul Mihai Ionescu candidează pentru cel de-al VI-lea mandat. Primul gospodar al comunei are o mulțime de proiecte pentru localitatea pe care o are în administrare și vrea ca împreună cu echipa sa și cu sprijinul cetățenilor să aibă continuitate pentru a finaliza aceste necesități.

Primarul Mihai Ionescu ne-a vorbit despre realizările sale din mandatul 2008-2012, dar și despre obiectivele propuse pentru cel de-al VI-lea mandat.

Dacă cetățenii din comuna pe care o conduce cu rezultate excelente i-au acordat votul de încredere pentru cinci mandate, înseamnă că Mihai Ionescu este omul potrivit și merită un nou mandat ca Cernișoara să prospere și să se dezvolte în continuare.
Un primar să își iubească semenii. Să facă tot ce este posibil ca, din punct de vedere sufletește, să îi ajute pe oameni și să se preocupe de administrarea cu rezultate bune a localității. Totodată, un primar trebuie să fie cinstit, să fie un om de bună credință, să fie credincios cu adevărat. Cam aceste lucruri, dar și altele constituie rețeta succesului pentru o bună colaborare și înțelegere între un primar și locuitorii comunei pe care o conduce. Cel mai important obiectiv realizat în mandatul acesta a fost accesarea fondurilor europene în valoare de 115 miliarde lei (vechi), proiect integrat, pe Măsura 3.2.2, care a constat în introducerea apei și a canalizării în satele Armășești, Groși și Modoia, lucrare care este deja finalizată. De asemenea, am modernizat 2 km de drum betonat în satul Obârșia, lucru foarte important pentru locuitorii acestei zone, și am rezolvat și problemele căminului cultural din Mădulari, tot prin acest proiect, care ne-a asigurat administrarea acestuia în condiții mult mai bune.
Sunt foarte nemul
țumit că am două proiecte importante la Ministerul Dezvoltării Regionale, cu privire la extinderea alimentării cu apă și a canalizării în satele Obârșia, Mădulari și Cernișoara pe o lungime de 11 km, și un alt proiect la fel de important, privind reabilitarea – modernizarea prin asfaltare a drumurilor de interes local – ulițe pe lungimea de 7,08 km, pentru care nu am primit nici un răspuns până acum. S-ar putea ca după schimbările ce s-au făcut să ne mai bage și pe noi cineva în seamă. Pentru că tot ce am realizat noi la nivel de comună, am realizat cu fonduri europene și am fost foarte puțin sprijiniți de guvernanți”, a explicat primarul Mihai Ionescu.

Mihai Ionescu: „Nu voi pleca de la prim
ărie până nu voi finaliza în totalitate modernizarea Cernișoarei”

Aș vrea să vă mai spun că primele proiecte ce vor fi inițiate în următorul meu mandat se vor referi la extinderea alimentării cu apă și a canalizării în satele Obârșia, Mădulari și Cernișoara și modernizarea celor 18 ulițe în toate satele din comună, pentru că sunt o necesitate obiectivă. Dorim să modernizăm comuna, lucru pe care l-am început și nu voi pleca de la Primărie până nu voi finaliza modernizarea acestei localități foarte frumoase, cu oameni frumoși, buni și gospodari. Avem două echipe de fotbal ce evoluează în eșaloanele județene. Saldi Cernișoara, de care se ocupă băieții din comună, care s-au preocupat de aceasta în sensul că au sponsorizat echipa și ne-au sprijinit. De cea de-a doua echipă, Real Cernișoara, ne-am ocupat noi, iar rezultatele nu sunt pe măsura dorințelor noastre, dar este o preocupare a tinerilor, care cred eu că le-a făcut un bine din punct de vedere al activităților care trebuie desfășurate. Pe linie culturală, în cele șase școli, cadrele didactice se preocupă în special de păstrarea tradițiilor. Fac foarte multe activități culturale cu elevi, participă la concursuri. De obicei, la 2-3 săptămâni avem serbări, programe artistice. Avem niște oameni deosebiți la nivelul școlilor, care își dau interesul.
C
ăminul cultural din satul Cernișoara a fost o necesitate obiectivă pe care noi am avut-o în vedere în cadrul Consiliului Local și cu puțini bani am reușit să extindem acest obiectiv și să-l facem la nivelul cerințelor. Este un cămin modern, care va funcționa într-un sat tot modern, pentru că satul Cernișoara este satul cel mai mare al comunei și de acolo am început să demarăm toate lucrările necesare și să modernizăm, începând cu acesta, toată comuna. Acest cămin va fi folosit în special pentru întâlnirile cu cetățenii, programele artistice, nunți și este o realizare foarte bună pentru comunitate. Vreau să vă spun că acesta a fost visul meu, întrucât adolescența mea la activitățile distractive mi-am petrecut-o acolo”, ne-a declarat primarul Mihai Ionescu.

Mesajul primarului pentru locuitorii comunei Cernișoara: „Să le dea Dumnezeu sănătate, fericire și noroc și să aibă liniște în legislația ce urmează!”

„Îi aștept cu mare drag la vot, să vină să voteze ce cred dumnealor că este bine și ce va fi bine pentru comună. Mesajul meu este ca Dumnezeu să le dea multă sănătate, fericire și noroc și să aibă parte de liniște în legislația care urmează. De asemenea, doresc să spun că prin votul pe care mi-l vor acorda vom realiza împreună obiectivele ce mi le-am propus, iar comuna Cernișoara să se dezvolte în continuare. Să continuăm împreună, pentru binele comun al nostru, al copiilor și al nepoților noștri”, a încheiat primarul Mihai Ionescu.

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.