Meta
Realitatea Vâlceană

Elite Juniors Vâcea, singurul club de fotbal din județ unde sunt inițiați în fotbal copiii începând cu vârsta de trei ani!

Initiatori ai fotbalului de mânuță si fotbalului de plăcere, antrenorii: Octavian Iordache, Vali Mihalcea și Eusebiu Predonescu au reusit să atragă spre fotbal fete și băieti pasionați de fotbal.

Cei mai mari fotbaliști de la acest club au acum 9 ani dar și ei au debutat in fotbal la 3 ani, tot ținuti in brațe sau de mânunță pentru a căpăta incredere in antrenori și pentru a fi independenți in mișcări și execuții.

Curajoșii fotbaliști de 8 si 9 ani de la Elite Juniors Vâlcea au avut parte de un cantonament special la Voineasa, în perioada 22-28.08.2022.

Aici, antrenamentele, bazate pe creșterea vitezei de deplasare cu mingea la picior si exercițiile speciale de coordonare, au fost îmbinate cu activități educative zilnice coordonate de renumitul psiholog sportiv Ana Maria Mosor.
Astfel, ceea ce fetele și baietii discutau si aflau la psihologie sportivă puneau in practică in teren la antrenamente și meciuri, in timp ce reacțiile emoționale ale copiilor care jucau fotbal erau discutate in următoarele cursuri de psihologie sportivă.

Este prima data in judetul Valcea cand se pune accent pe educarea micului sportiv in drumul lui spre performanta in fotbal.
Jocurile și exercițiile specifice psihologiei sportive au fost combinate eficient cu poveștile motivaționale și imagini sau filmulețe despre viața și evoluția unor mari ” Campioni”!
Fiecare copil a parcurs in cantonament de la Voineasa un adevărat traseu propus prin antrenamentele fizice și mentale.
Recunoașterea și depășirea emoțiilor, dobândirea curajului, formare spiritului de echipă sau intelegerea rolului atenției in antrenamente sau meciuri au fost doar o parte din temele abordate cu micuții campioni.

Clubul Elite Juniors Valcea se adresează fetelor și băieților cu vârste între 3 și 9 ani și are drept scop formarea de caractere puternice prin fotbal de plăcere.

Mai multe detalii se pot obține la nr de telefon 0771546791.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.