Meta
Realitatea Vâlceană

Elite Juniors Vâlcea, clubul unde fotbalul se îmbină frumos și util cu educația

Încă de-acum șase ani se răspândise vestea în municipiul Rm Vâlcea că s-a înființat un club unde sunt inițiați in tainele fotbalului cei mai mici fotbaliști din România.
Renumitul antrenor Octavian Iordache, cunoscutul organizator de competiții sportive Dragos Muscalu și psihopedagogul, antrenorul si polițistul Eusebiu Predonescu au pus bazele clubului unde se antrenează fete și băieți cu vârste între 3 si 10 ani.

Fotbalul de manuta a devenit rapid in atentia valcenilor si peste 300 de copii au participat la antrenamente in cadrul clubului Elite Juniors Valcea.

Grupele formate au denumiri diferite , fiicare dintre ele scoțând in evidență particularitățile echipei si caracteristicile individuale.
Astfel, regasim: Grupa Bsby, Grpa Voinicilor, si Grupa Curajosilor.
Sloganul clubului”: Formam caractere invatand fotbal de placere ” este de mare actualitate .
Completarea staff-ului cu apreciatul psiholog Ana-Maria Mosor a adus o mare bucurie in randul parintilor si micutilor fotbalisti.
In prezent, Ana-Maria Mosor organizează in cadrul clubului Elite Juniors Valcea cursuri de psihologie sportivă dedicate parintilor si viitorilor campioni .

Situatii reale observate in timpul antrenamentelor sau in afara terenului sunt atent analizate si dezbatute cu profesionalism pentru a scoate in evidenta modul in care identificam corect si gestionam emotiile, dobandim si oferim curaj sau formam spiritul
de echipa.

Antrenamentele fizice si mentale pot fi observare zilnic la baza sportiva Brothers, pe terenul sintetic de la Liceul Tehnologic Forestier, Colegiul National “Alexandru Lahovari” sau in cantonamente.

Detalii despre programul de antrenamente, durata și intensitatea lor pot fi obținute direct la numărul de telefon 0771546791 sau pe pagina Elite Juniors Valcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.