Meta
Realitatea Vâlceană

Eusebiu Vețeleanu: PER are organizații în tot județul! OBIECTIVE pentru ALEGERILE LOCALE

Miercuri, 1 iulie 2020, la ora 17.00, la Arenele Traian, a avut loc conferința de presă organizată de PER Vâlcea, ocazie cu care președintele Eusebiu Vețeleanu a prezentat oficial câteva persoane cu state vechi în politica vâlceană care acum s-au alăturat ecologiștilor.

Ionuț Nuică, consilier local: “Am decis să mă alătur echipei Partidului Ecologist Român pentru că sunt o echipă de profesioniști și sper ca împreună să ducem la îndeplinire toate obiectivele pentru dezvoltarea municipiului Râmnicu Vâlcea”.
Silviu Petre Zaharia, candidatul PER Vâlcea la Primăria Bujoreni
Cătălin Avan, primarul comunei Păușești Otăsău: “începem un nou proiect politic, Organizația Păușești trece la PER, motivele sunt foarte multe. Am venit la un partid mic, am venit pentru că aici se fac mai puțină politică și mai multe fapte! De 12 ani nu am pierdut nicio campanie electorală! Am vrut să rămân independent dar, la Gala Sportului Vâlcean, în urma discuțiilor avute, și apoi pe 24 ianuarie, am decis, împreună cu colegii mei unde mergem, după ce am supus la vot. Sper să rămân aici până termin activitatea politică, îmi place modul cum face administrație Mircia Gutău, am fost în multe orașe cu resurse financiare mai mari, dar Râmnicul arată exemplar!
Roxana Călina Roșu, profesor la Colegiul Matei Basarab, inspector școlar adjunct și consilier județean: “Am venit la PER, într-o echipă de oameni puternici, Sunt convinsă că vom obține rezultate foarte bune!”
Samoil Vâlcu:Acum doi ani, alături de Roxana Călina Roșu și alt coleg, am votat pentru niște proiecte pe care le-am considerat foarte importante pentru vâlceni în detrimentul ordinului primit de la PNL… ulterior am fost sancționați! Am deținut o funcție foarte importantă la liberali, am fost secretar general, am ținut lucrurile sub control, acum nici nu știu cine e în locul meu. În fine, cred cu tărie că alături de Mircia Gutău și Partidul Ecologist, vom obține rezultate remarcabile”
De asemenea, președintele PER Vâlcea, Eusebiu Vețeleanu, a precizat că în perioada următoare vom asista și la alte mutări politice surpriză, dând de înțeles că sunt persoane cunoscute, cu precădere primari din județ.

Primarul Mircia Gutău: Eu sunt mai puțin cu politica, mai mult cu administrația, însă vom duce o campanie puternică și vom respecta fiecare candidat!
“Le mulțumesc tuturor colegilor că au ales PER, în special viceprimăriței Carmen Preda care din 2016 a muncit foarte mult și a format o echipă puternică în municipiu, Organizația de Femei PER, dar și viceprimarului Eusebiu Vețeleanu, care s-a ocupat de județ unde avem organizații în toate localitățile. Au muncit mult pentru partid, alături de mine, și Stefan Prală, Marian Dumitru, Bogdan Popescu, Roxana Călina Roșu, Samoil Vâlcu etc. Eu sunt mai puțin cu politica, mai mult cu administrația. Nu avem nevoie de scandal, însă chiar și cei care mă critică admit că am făcut lucruri bune. La noi se văd faptele! Aș aprecia și aș fi deschis la dialog dacă ar veni cu soluții, cu lucruri bune, eu nu sunt omul care se bate cu pumnii în piept că le știe pe toate, dar așa doar să critici și atât nu sunt de acord! Am realizat foarte multe proiecte, tot ce am promis în campania electorală, ba chiar și în plus, cum ar fi scoaterea Vămii din oraș, pentru care ne-am zbătut foarte mult să găsim soluția cea mai bună. Vom mai realiza și alte investiții! Politic vorbind, PER se întărește cu oameni de valoare, veți vedea că vom obține un scor zdrobitor la alegeri și nimeni nu va putea face alianță fără noi.
Vreau să vă spun că în acești patru ani, deși am luat bobârnace cum că am avut înțelegere cu PSD-ul, am avut o relație excelentă. Am avut un protocol ca în orice stat democratic. Pentru mine un protocol, o strângere de mână înseamnă extraordinar de mult. Nu am trădat niciunul, nici altul. Eu mi-am văzut lungul nasului, la fel și Constantin Rădulescu. Protocolul a mers foarte bine și aceste proiecte fabuloase care s-au făcut pentru Râmnicu Vâlcea s-au făcut și cu sprijinul consilierilor PSD, însă vreau să fie clar: deocamdată nu facem nicio alianță, după rezultatul alegerilor vedem ce va fi ”, a declarat primarul Râmnicului, Mircia Gutău.
Tot cu această ocazie, primarul Gutău a mulțumit ministrului Fondurilor Europene pentru demnitatea și curajul de a recunoaște recent, la Vâlcea, într-o reuniune a liberalilor, că atât primăria Râmnicului cat și Consiliul Județean sunt campioane la absorbția fondurilor europene.

PER Vâlcea are obiective precise, vrea să câștige Primăria Râmnicului și doi viceprimari, majoritate în Consiliul Local, un vicepreședinte la Consiliul Județean, minim 6 mandate de primar în Vâlcea, dar și cât mai mulți consilieri locali în toate localitățile din județ.
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.