Meta
Realitatea Vâlceană

Excelența Sa, Tamar Samash, ambasadorul Israelului în România, în vizită la Vâlcea

Marți, 6 noiembrie 2018, cu începere de la ora 13.00, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a primit vizita Excelenţei Sale Tamar Samash, ambasador extraodinar şi plenipotenţiar al Statului Israel în România. La primirea oficială a înaltului oaspete, preşedintele Constantin Rădulescu i-a avut alături pe prefectul judeţului, Florian Marin şi pe primarul Râmnicului, Mircia Gutău.

Excelenţa Sa Tamar Samash a venit în municipiul Râmnicu Vâlcea pentru a participa la vernisajul expoziţiei „Drepţi între popoare”, eveniment organizat de Ambasada Statului Israel la Bucureşti, Consiliul Judeţean Vâlcea şi Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, care este şi gazda expoziţiei.

Expoziţia de fotografie, al cărei vernisaj a început la ora 14.00, prezintă o serie de personalităţi care au primit distincţia „Drept între popoare”, titlu acordat de statul Israel, prin Institutul Yad Vashem, în semn de apreciere a contribuţiilor extraordinare aduse la salvarea vieţii evreilor şi la susţinerea valorilor democratice în timpuri de criză.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.