Meta
Realitatea Vâlceană

Fii și TU Moș Crăciun pentru două cauze nobile: BAILANDO CONTIGO a dat startul “Bunătății Spontane”!

Sărbătorile de Iarnă reprezintă un prilej de a ne bucura împreună cu cei dragi de Nașterea Domnului, de a-i ajuta pe cei cu care destinul nu a fost prea darnic, de a transmite gânduri bune tuturor oamenilor care ne-au fost alături de-a lungul timpului.
Școala de dans Bailando Contigo, condusă de instructorul Marian Dură, alături de cursanții săi, a ales să fie “ajutorul” lui Moș Crăciun, să aducă zâmbete și un strop de bucurie în sufletele unor copii fără copilărie care sunt la Orfelinat și unor bătrâni, încercați de suferințe, pe care nu-i mai vizitează familiile deloc sau foarte rar și își petrec ultimii ani la Azil.

Dacă și dumneavoastră vreți și puteți, nu rămâneți indiferenți, fiți alături, după bugetul fiecăruia, alături de acțiunea caritabilă a Școlii de Dans Bailando Contigo. Puțin cu puțin, adunăm mult, până pe 20 Decembrie și astfel vedem rezultatele.

“Pentru că vrem, pentru că putem și fiindcă ne place să dăruim! Bailando Contigo dă startul Bunătății Spontane!!! Pregătim cutiuțe cadou, să le ducem în dar semenilor noștrii cărora viața le-a dat mai puțin decât nouă.
Implică-te și tu!
Pune deoparte ce nu mai ai nevoie; fie un fular, creioane colorate, o jucărie, hăinute, o pungă de faină/zahăr, poate niște dulciuri, orice ți se pare că poți da din inimă!Nu este greu, încearcă doar! De restul ne ocupăm noi. Le sortăm, împachetăm și mergem să punem un zâmbet la locul lui. Nu ne-ar strică puțin voluntariat pentru organizare. Oricine este bine venit !!!
Locația: Bailando Contigo, Complex Piața Simian, Gib Mihăescu Nr. 8, Corp C 26, Rm. Vâlcea
Perioada: Proiectul se derulează pe perioada 10 – 20 decembrie 2018.
Detalii la telefon:
0756948291 Marian Dură
0770050569 Anișoara Mihăilescu”.
Fii și TU Moș Crăciun pentru două cauze nobile, merită!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.