Meta
Realitatea Vâlceană

Filiala vâlceană a Partidului Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor dă tonul în țară!

În acest weekend, la Vâlcea, a avut loc primul Birou Politic Național al Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor, în deplasare. Antreprenorul Liviu Pătru, președintele filialei vâlcene, a fost gazda întâlnirii.

Filiala Vâlcea a Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor tocmai a dat startul întâlnirilor în teritoriu! În acest sfârșit de săptămână, în cadrul Biroului Politic Național, au participat la eveniment președintele național al partidului, Ion Ianuș, dar și președintele Filialei Vâlcea, Liviu Pătru.

Membri și simpatizanți din toată țară au venit la această întâlnire pentru că împărtășesc nevoia de schimbare a clasei politice și a cadrului legislativ care descurajează antreprenoriatul românesc. În urma discuțiilor, membrii AAA au concluzionat că politica românească are nevoie vitală de competență, profesionalism și bun-simț.
”Ne-am propus un alt gen de politică. Cred că toți ne-am săturat de circ și incompetență! Vrem să aducem oameni competenți în politica românească, vrem să susținem mediul antreprenorial și vrem să realizăm toate aceste lucruri demonstrând, înainte de orice, bun-simț.” a declarat Liviu Pătru, președintele Filialei Vâlcea.

Partidul Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor este un proiect politic nou, cu reprezentanți care și-au demonstrat competența în lumea reală a mediului antreprenorial românesc. Lansarea partidului a avut loc în luna decembrie a anului trecut, la Camera de Comerț și Industrie a României.

1 Comment for “Filiala vâlceană a Partidului Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor dă tonul în țară!”

  1. Buzau va cauta

    Domnul Ion Ianus si doamna Cristina Neagu, sunt doi oameni de afaceri care sunt experti in furt. Ion Ianus a fost prins la Kaufland Buzau furand banane la cantar! Acest om si a ars propria afacere pt a nu plati chiria (Umbra Lupului. BUZAU). Acest om este urmarit in Statele Unite statul Connecticut, pentru viol asupra unei fete de 14 ani. Acest om si a vandut afacerea in Constanta pentru 1.5 milioane euro dar pe acte a pus pretul de 300,000 euro. Acest om este foarte potrivit pentru a fura de la anterprenori si agricultori. Votati AAA

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.