Meta
Realitatea Vâlceană

Final Four EHF Europa League. Vâlcea-Nykøbing: 32-29! Returul, pe 26 martie

Sâmbătă, 18 martie, SCM Râmnicu Vâlcea a jucat senzațional, acasă, pentru calificarea în Final Four EHF Europa League! Fetele lui Bent Dahl au avut chiar și opt goluri avans, însă danezele au fost mai inspirate pe final și au redus din diferență, astfel că meciul s-a terminat 32-29! (16-14 la pauză).

⚽ Glibko 7 goluri (3 din 7m), Hansson 6, Kovacevic 6, Elghaoui 5, Fujita 3 (2 din 7m), Bucur 3, Asanin 2.
Spectatorii au fost in delir, au trăit la maximum fiecare fază, au fost alături trup si suflet de echipa vâlceană, iar sala a fost arhiplină! Ca-n vremurile bune!
Calificarea se joacă în Danemarca, la returul de săptămâna viitoare (duminică, 26 martie, ora 19:00).

Ca să revenim la vremurile bune, în pauza meciului a avut loc un moment emoționant, care va rămâne în istoria handbalului, atunci când Oltchim câștiga Cupa Cupelor în 2007!!!

Componentele echipei vâlcene de-atunci s-au reunit acum, în tribune, alături de SCM Râmnicu Vâlcea, fiind premiate și ovaționate în pauza meciului cu danezele.
14 jucătoare au fost pe foaia de joc în finala cu Byasen: Luminița Dinu, Tereza Pâslaru, Steluța Luca, Narcisa Lecușanu, Ramona Maier Farcău, Adriana Nechita, Adina Meiroșu, Valentina Ardean Elisei, Ionela Stanca, Oana Manea, Valeria Motogna, Roxana Gheorghe, Iulia Pușcașu și Clara Vădineanu.
Ce vremuri!!!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.