Meta
Realitatea Vâlceană

Florin Cîțu a câștigat alegerile PNL. Orban demisionează de la Camera Deputaților

Florin Cîțu este noul preşedinte al PNL cu 60,2% din voturile valabil exprimate.

Ludovic Orban a fost fair-play, l-a felicitat pe premierul Cîțu pentru rezultat și a anunțat că luni va demisiona de la Camera Deputaților.

Premierul Florin Cîțu a declarat sâmbătă, 25 septembrie, în prima sa reacție după alegerea ca președinte al PNL că, de-acum înainte partidul va fi unul unit și își va canaliza toate resursele împotriva adversarului politic, pe care l-a nominalizat ca fiind PSD. 

Președintele Klaus Iohannis a subliniat, sâmbătă, la Congresul PNL, necesitatea ca actuala criză politică să fie depășită. „Guvernarea trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia”, a punctat președintele României.
„Este imperativ să depăşim cât mai repede actuala criză. Această guvernare trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia, cu atât mai mult cu cât prim-ministrul şi miniştrii liberali sunt atacaţi din toate părţile, întregul PNL ar trebui să dea dovadă de solidaritate şi să îi susţină cu toate forţele”, a spus președintele României Klaus Iohannis, la Congresul PNL.

Aflat joi, 23 septembrie 2021, la noi în județ, la Prefectură, alături de conducerea PNL Vâlcea, premierul Cîțu a declarat că Tigveni – Râmnicu Vâlcea se va realiza ca drum expres de legătură cu viitoarea autostradă Sibiu – Piteşti.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.